Check mee met De Etiquette 2021-checklist

1 JANUARI / 2021 / Categorie: Overig nieuws

Een nieuw jaar. Een nieuwe checklist. In 2021 gaan wij ervoor om deze doelen te halen. Aan het eind van het jaar blikken we terug en zien we of we alles gehaald hebben. Check je dit jaar mee?

2020 was het jaar waarin we startte met De Etiquette Podcast. Natuurlijk was het ook een jaar dat we liever hadden willen skippen. Gelukkig zijn we begonnen aan een nieuw jaar en om dat jaar positief te beginnen, lanceren we de enige, echte De Etiquette 2021-checklist. Een checklist met items en doelen die we dit jaar willen behalen. Het ontdekken van nieuwe talenten en het afkicken van ongezonde gewoontes bijvoorbeeld. 

Door het jaar heen komen we regelmatig terug op de checklist. Hoe staan wíj ervoor en welke doelen hebben nog wat meer aandacht nodig? Ook tijdens de podcasts zullen we af en toe terugkijken en op social media vragen we onze volgers naar hun ‘checkliststatus’. 

Check ook mee en download de checklist gratis via deze link. Deel jouw voortgang met #etiquettechecklist en tag ons (@etiquette.podcast)

Succes!

Wij zijn Jurre, Lizzy en Wessel: de makers & hosts van De Etiquette Podcast. Lees hier meer over ons!

Nieuwscategorieën

Meest gelezen berichten

Reageren

Heb je vragen of wil je een idee indienen? Dat kan! Stuur ons een berichtje via Instagram of mail ons naar reacties@etiquettepodcast.nl 

Zoeken