De Etiquette Podcast wenst je fijne feestdagen!

22 DECEMBER / 2020 / Categorie: Overig nieuws

Vanuit een, in kerstsferen, omgetoverde studio wensen Jurre, Lizzy en Wessel van De Etiquette Podcast je fijne feestdagen! En die dagen worden nóg leuker met de speciale podcastafleveringen.

In aanloop naar alle feestdagen lanceert De Etiquette Podcast verschillende afleveringen in een feestelijk jasje. Op 2 december lanceerde we een speciale aflevering over Sinterklaas en op 23 december een kerstspecial. Op woensdag 30 december, de dag vóór oudjaarsdag, komt de laatste aflevering van 2020 online met als thema ‘Oud & Nieuw’. Heb je de eerdere (feest-) afleveringen nog niet beluistert? Je kunt ze vinden op deze pagina of in je favoriete podcastapp.

Op 6 januari komt de eerste aflevering van 2021 online, aflevering 8. Via social media en deze website komt de luisteraar te weten over welk onderwerp deze aflevering gaat. In 2021 staan nog verschillende afleveringen op de rol. Later wordt bekend gemaakt of De Etiquette Podcast vernieuwd wordt met een tweede seizoen. 

Voor nu: fijne en (voor zover dat nu kan) gezellige feestdagen toegewenst!

Liefs Jurre, Lizzy & Wessel

Wij zijn Jurre, Lizzy en Wessel: de makers & hosts van De Etiquette Podcast. Lees hier meer over ons!

Nieuwscategorieën

Meest gelezen berichten

Reageren

Heb je vragen of wil je een idee indienen? Dat kan! Stuur ons een berichtje via Instagram of mail ons naar reacties@etiquettepodcast.nl 

Zoeken