De Etiquette Podcast X ScopeCast

02 SEPTEMBER / 2022 / Categorie: Overig nieuws

Onze podcast wordt onderdeel van ScopeCast! Dit nieuwe podcastlabel en -productiehuis zal ons onder het label nemen. We hebben hierdoor ruimte om meer te groeien, meer content te maken en meer te experimenteren!

ScopeCast is onderdeel van In Scope Media. Host Wessel is één van de vennoten en makers bij In Scope Media. Het mediabedrijf produceert video’s en podcasts, bouwt websites, schrijft artikelen, ontwerpt logo’s en doet nog veel meer. ScopeCast is een stap voor de toekomst van het bedrijf. Later zullen meer producties zich gaan hechten aan het label en zal de productie-afdeling ook Originals gaan maken. 

Een nieuw seizoen
Met dit goede nieuws starten we ook direct met een nieuw seizoen van onze podcast! Het format zal een beetje aangepast worden. Jurre is voortaan de standaard host, elke aflevering hoor je Lizzy met het Probleem van de Week en neemt Wessel je mee in het onderwerp. Later in het seizoen introduceert Wessel de nieuwe rubriek Vandaag de Dag. Daarnaast zullen we wekelijks TikToks en Reels publiceren met korte (beeld-) fragmenten uit de nieuwste aflevering. 

Anders dan vorig seizoen is ook de introtune. Aangezien we dus onderdeel worden van ScopeCast hoor je Jurre nu elke aflevering zeggen ‘Deze podcast is een productie van ScopeCast!’

We hopen dat je dit seizoen weer luistert naar ons verhalen!

Liefs Jurre, Lizzy & Wessel

Wij zijn Jurre, Lizzy en Wessel: de makers & hosts van De Etiquette Podcast. Lees hier meer over ons!

Nieuwscategorieën

Meest gelezen berichten

Reageren

Heb je vragen of wil je een idee indienen? Dat kan! Stuur ons een berichtje via Instagram of mail ons naar reacties@etiquettepodcast.nl 

Zoeken