De Etiquette Quizmaand gaat van start!

01 DECEMBER / 2021 / Categorie: Podcastnieuws

De maand december is begonnen en dat betekent een maand vol feestdagen, cadeaus en terugblikken op afgelopen jaar. Nadat De Etiquette Podcast vorig jaar (in 2020) alle decemberfeesten behandelde in de afleveringen, is er dit jaar voor een andere insteek gekozen. De hosts van de podcast introduceren De Etiquette Quizmaand!

Vanaf woensdag 8 december staat de hele maand in het teken van quizen. In deze speciale afleveringen van het derde seizoen van de podcast presenteren de hosts afwisselend een quiz-aflevering. In elke episode staat één onderwerp of thema centraal en spelen de andere hosts tegen elkaar. Aan het einde van het seizoen wordt de balans opgemaakt en komt één van de hosts als winnaar uit de bus. 

Downloaden

De dag na publicatie zijn de quizvragen én -antwoorden gratis te downloaden via deze website. Op Instagram zijn de documenten snel te downloaden via de link-in-bio. Ook leuk voor jouw kerst- of oudjaarsavond!

Ontwerpen

Een speciale maand betekent natuurlijk ook een speciaal logo! Dit logo (zie foto hierboven) zal de hele maand te zien zijn in de grafische ontwerpen die gedeeld worden via social media en op deze site. De basis van het logo blijft, zoals altijd, hetzelfde. Ook de individuele podcastdesigns blijven herkenbaar door het logo dat in de rechterhoek zichtbaar is. De achtergronden worden ook op dezelfde seizoen 3-manier weergegeven.

Heb je vragen of wil je een (podcast-) idee indienen? Dat kan! Stuur ons een berichtje via Instagram of mail ons naar reacties@etiquettepodcast.nl Bedankt voor je reactie!

Veel luister- en quizplezier!

Liefs Jurre, Lizzy & Wessel

Wij zijn Jurre, Lizzy en Wessel: de makers & hosts van De Etiquette Podcast. Lees hier meer over ons!

Nieuwscategorieën

Meest gelezen berichten

Reageren

Heb je vragen of wil je een idee indienen? Dat kan! Stuur ons een berichtje via Instagram of mail ons naar reacties@etiquettepodcast.nl 

Zoeken