Speel de WK-Quiz van De Etiquette Podcast!

18 NOVEMBER / 2022 / Categorie: Overig nieuws

Net als bij het EK spelen we dit jaar met het WK een quiz! Bram Wijnholt (eerder te gast in de aflevering over Lezen) vormt samen met Lizzy een team en Joris Arnoldussen speelt samen met Jurre. De vragen én antwoorden komen tevens gratis beschikbaar op deze site!

Om in de stemming te komen van het WK spelen we dus een nieuwe quiz met meerkeuze, inschatting en open vragen! Wessel neemt in de aflevering de rol van host op zich en stelt de vragen. Het winnende team krijgt een kleine prijs! 

Downloaden
Wil je de quiz zelf ook spelen? Bijvoorbeeld tijdens de rust van een wedstrijd of als voorbeschouwing van het toernooi? Je kunt de vragen en antwoorden gratis downloaden via deze pagina! De quiz is te spelen in duo’s, teams of natuurlijk alleen. Kijk dan zelf hoeveel punten je scoort of speel tijdens het luisteren van de quiz! 

Donatie
Om meer quizen (en natuurlijk afleveringen) te kunnen maken zouden we het heel leuk vinden als je laat weten wat je van de quiz vond. De quiz (en vorige quizen) maken we natuurlijk gratis beschikbaar, maar we zouden het ook heel tof vinden als je een kleine bijdrage doet. Dat kan eenmalig of periodiek. Kijk op de quizpagina voor meer informatie!

Veel quizplezier! Liefs Jurre, Lizzy & Wessel

Wij zijn Jurre, Lizzy en Wessel: de makers & hosts van De Etiquette Podcast. Lees hier meer over ons!

Nieuwscategorieën

Meest gelezen berichten

Reageren

Heb je vragen of wil je een idee indienen? Dat kan! Stuur ons een berichtje via Instagram of mail ons naar reacties@etiquettepodcast.nl 

Zoeken