We zijn LIVE!

18 NOVEMBER / 2020 / Categorie: Podcastnieuws

De allereerste aflevering staat intussen online. Nu is het wachten begonnen… Wat gaat de luisteraar ervan vinden en, misschien wel belangrijker, hoeveel mensen bereiken we? 

Om mensen te bereiken moeten we ook te vinden zijn. Soms is het nog even zoeken voordat je ons ook daadwerkelijk kunt vinden op platformen als Spotify en Stitcher. Daarom even een advies: komen we niet tevoorschijn bij de zoekterm ‘De Etiquette Podcast’, probeer dan een van onze namen. Bijvoorbeeld ‘Jurre Lam’ of ‘Lizzy Stilma’. Je kunt natuurlijk ook klikken op de buttons onderaan elke pagina op deze website of onze podcast beluisteren via deze site. 

We willen jou als lezer, luisteraar, volger ook oproepen om te reageren. Dat kan via het contactformulier of stuur ons een berichtje via social media. Daarnaast is het ook mogelijk om door middel van een audioberichtje ons (persoonlijk) een vraag te stellen of ons bijvoorbeeld een ‘Ongeschreven Regel’ aan te reiken. We horen graag wat er beter kan of waar we zeker mee door moeten gaan. Laat van je horen, vinden we leuk!

Wij zijn Jurre, Lizzy en Wessel: de makers & hosts van De Etiquette Podcast. Lees hier meer over ons!

Nieuwscategorieën

Meest gelezen berichten

Reageren

Heb je vragen of wil je een idee indienen? Dat kan! Stuur ons een berichtje via Instagram of mail ons naar reacties@etiquettepodcast.nl 

Zoeken