We zijn weer terug!

26 APRIL / 2021 / Categorie: Podcastnieuws

Vanaf woensdag is het zover, dan start namelijk het tweede seizoen van De Etiquette Podcast. De podcast is iets anders opgezet, maar het meeste is hetzelfde gebleven. Lees verder voor alle details!

Op 24 februari van dit jaar kwam de laatste aflevering van ons eerste seizoen online. We experimenteerden hierin, ongemerkt, ook gelijk. Deze aflevering was helemaal anders opgezet en noemden we daarom ook een ‘special’. Eigenlijk was het een soort pilot. 

Vernieuwd format

In deze aflevering hadden we namelijk alle vaste onderdelen laten varen. Er waren geen ongeschreven regels en geen reacties van luisteraars. Zelfs geen ‘oude’ etiquette die we uit de kast haalden en vergeleken met hetgeen we bespraken. Het gesprek was het gesprek en had geen duidelijke richtlijn. 

In het tweede seizoen starten we met een vernieuwd format waarbij we bovenstaande vorm vaker laten terugkeren. In de eerste aflevering van aankomende woensdag blijven we nog even bij de oude opzet, maar volgende week zullen we direct de nieuwe vorm uitproberen. 

Gast
In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen introduceren we nóg iets nieuws. Af en toe zullen er gasten in de podcast langskomen die iets kunnen vertellen over het onderwerp van de aflevering. Per gast kijken we of het zin heeft om de ‘Ongeschreven Regels’ en reacties van luisteraars te verwerken of dat we gaan freestylen

Ondanks deze vernieuwingen zal het meeste hetzelfde blijven. We hopen jullie, als luisteraars, dingen te leren en inzichten te bieden. En daar horen natuurlijk ook de slechte grappen van ons bij. (Neem die dan maar voor lief ;-))

Heb je vragen of wil je een idee indienen? Dat kan! Stuur ons een berichtje via Instagram of mail ons naar reacties@etiquettepodcast.nl 

Veel luisterplezier!

Liefs Jurre, Lizzy & Wessel

Wij zijn Jurre, Lizzy en Wessel: de makers & hosts van De Etiquette Podcast. Lees hier meer over ons!

Nieuwscategorieën

Meest gelezen berichten

Reageren

Heb je vragen of wil je een idee indienen? Dat kan! Stuur ons een berichtje via Instagram of mail ons naar reacties@etiquettepodcast.nl 

Zoeken