Over ons

Wij zijn Jurre, Lizzy en Wessel: de makers &
hosts van De Etiquette Podcast

In De Etiquette Podcast onderzoeken Jurre, Lizzy en Wessel wat het sociaal gewenste gedrag is tijdens diverse situaties en hoe hun eigen gedrag (vaak) is. Elke aflevering wordt er een nieuw onderwerp besproken, waarbij de ‘Ongeschreven Regels’ de basis vormen voor het gesprek. Via social media kunnen luisteraars ‘Ongeschreven Regels’ insturen. 

Het format

In elke aflevering wordt er een nieuw onderwerp behandeld. Sommige afleveringen krijgen een vervolg of vormen een drieluik en andere afleveringen zijn losstaande episodes. In enkele afleveringen is er ook een gast aanwezig. Deze is bijvoorbeeld ervaringsdeskundige of weet veel van het onderwerp af. 
De basis van het gesprek wordt gevormd door de zogenaamde ‘Ongeschreven Regels’. Deze ontstaan onder andere uit reacties die via Instagram gestuurd worden en uit eigen ervaring van de hosts of een mogelijke gast.  

De Etiquette Podcast is een format van Jurre Lam, Lizzy Stilma en Wessel Paans. Op dit format rust auteursrecht en copyright

Jurre Lam

Lizzy Stilma

Wessel Paans

Het logo en de huisstijl

Elke podcast heeft een eigen logo. Ons logo en onze huisstijl wordt verwerkt in alle grafische en visuele content die we publiceren. Hieronder is het originele logo en de verschillende variaties die tot nu gemaakt zijn te zien.

Ook op het logo van De Etiquette Podcast rust auteursrecht en copyright. Bekijk deze pagina voor meer informatie hierover. 

Logo januari/februari 2022 (s3)

Logo zomer 2021 (s2)

Logo december 2020/januari 2021 (s1)

Logo december 2021 (quizmaand, s3)

Logo lente 2021 (s2)

Origineel logo

Logo herfst 2021 (s3)

Logo winter 2020/2021 (s1)

Reacties

"De chemie tussen Jurre, Lizzy en Wessel is net zoals bij
Mattie & Marieke van Qmusic!"

- Christiaan, luisteraar -

"Super leuk om naar te luisteren!"

- Bram, luisteraar -

Wil je ook reageren? Dat kan! Stuur ons een berichtje op Instagram, gebruik het formulier op deze pagina of mail naar reacties@etiquettepodcast.nl.